Editura Cartier
Vineri, 18 Octombrie 2019
 
Colecții

A B C D E F G H I J K L M N O P R S T U V W Y Z 
Cutasevici Angela

Angela Cutasevici – invatatoare, grad didactic superior, director adjunct, Liceul Teoretic Gh. Asachi, mun. Chisinau. Este originara din or. Vadul lui Voda, a absolvit Colegiul Pedagogic din Calarasi si UPS „I. Creanga”, „Facultatea de istorie şi etnopedagogie”
Experienta de 20 de ani la Catedra Invatamantului Primar au oferit posibilitatea de a se remarca in divesre competitii profesionale. Astfel, in anul 2007 detine titlul onorific Invatatorul Anului in municipiul Chisinau in cadrul concursului Pedagogul Anului. Creativitatea si pasiunea pentru domeniul educatiei au insotit-o in fiecare clipa pe colega noastra Angela Cutasevici. Este coordonatorul unui sir de activitati la nivel municipal, republican si international.
In anul 2009 a dat start Concursului Municipal al Micului Cercetator care a avut ecouri pozitive, astfel incat in martie 2010 a avut loc si editia a II-a, unde si-au etalat competentele micii scolari indrumati de harnicii invatatori din mun. Chisinau. Este apreciata la justa valoare de catre specialistii din invatamantul primar, fiind incadrata periodic in grupurile de lucru in cadrul Ministerului Educatiei si a Directiei Generale Educatie, Tineret si Sport. Experienta sa deosebita o foloseste si in cadrul cercetarii inteligentei scolarului mic, fiind doctoranda la Institutul de Stiinte ale Educatiei.

 


 
Oferta Romania
Oferta R. Moldova


 

 

© 2007-2019 Design: Editura Cartier, Web Hosting si CMS: Adpixel