Editura Cartier
Vineri, 06 Decembrie 2019
 
Colecții

A B C D E F G H I Î J K L M N O P R S T U V W Z 
DINCOLO DE LIMITA ACEASTA BILETUL ISI PIERDE VALABILITATEA

Traducere din franceza de Liviu Papuc

Am convenit inca de la inceput ca diferenta de varsta nu va fi niciodata mentionata intre noi. Inca din primele zile ale legaturii noastre, ne-am inteles ca viata poate sa vina in felul acesta in cele din urma si sa salveze totul, ca mesagerul regelui intr-un ultim act al lui Moliere. Dar aveam cu treizeci si sapte da ani mai mult ca Laura si incepeam sa-mi pandesc trupul ca si cum ar fi fost acela al unui strain care venise sa-mi ia locul

Dosar de PRESA:
Stim de la Abriana Bittel cum incarunteste o blonda. De la Nora Iuga povestea cu tanarul si sexagenara. Doua exceptii care confirma regula: cei ingroziti de trecerea timpului — e o vorba de duh romaneasca pe care n-o pot reproduce aici — sunt barbatii, relatia cu o femeie mult mai tanara fiind traita cu intensitatea primei iubiri.
Romain Gary ii consacra acestui subiect — Nota Bene: era pe cand Viagra inca n-a fost inventata un roman in care umorul personajului, spumos si de cea mai buna calitate, nu face decat sa accentueze tragismul situatiei, “Dincolo de limita aceasta biletul isi pierde valabilitatea”
Emilian Galaicu-Paun, februarie 2008, Flux

An editie: 2007
Editia: I
Stoc: Disponibil
188 pag. Format 130x200. Brosat. ISBN 978-9975-79-132-8


 
Oferta Romania
Oferta R. Moldova


 

 

© 2007-2019 Design: Editura Cartier, Web Hosting si CMS: Adpixel