Editura Cartier
Duminică, 17 Noiembrie 2019
 
Colecții

A B C D E F G H I Î J K L M N O P R S T U V W Z 
GHIDUL DIRIGINTELUI cl. III
Portofoliu metodic

Coordonator: Mariana Marin

Prin prezentul ghid autoarea propune modele de proiecte didactice insotite de o serie de mijloace instructionale: fise, chestionare, texte literare, seminte de cuget, jocuri didactice etc, care corespund Curriculumului de dirigentie, clasele I-IV.
Cadrul de invatare Evocare, Realizare a sensului, Reflectie si Extensie (ERRE) este propus ca o forma unica de organizare a proiectarii didactice.
Portofoliul metodic este alcatuit in stilul didacticii active si constructiviste, orientand cadrele didactice spre o alegere a materialelor care raspund intereselor si nevoilor personale. Proactivitatea, metodele interactive de grup, cooperarea sunt repere dominante in prezentul ghid, sincronizand in acelasi timp orientarile europene pe dimensiunea educatiei centrate pe copil si principiile unei scoli prietenoase.
Recomandam utilizarea creativa a resurselor date, fiind necesare fiecarui diriginte. Suntem siguri ca prezentul ghid precum si toata seria destinata dirigintilor va sprijini invatatorul, iar prin el - intreaga societate.
Mariana Marin, doctor in pedagogie

An editie: 2010
Editia: I
Stoc: Disponibil
108 pag. Format 165x240. Brosat. ISBN 978-9975-79-628-6


 
Oferta Romania
Oferta R. Moldova


 

 

© 2007-2019 Design: Editura Cartier, Web Hosting si CMS: Adpixel