Editura Cartier
Vineri, 13 Decembrie 2019
 
Colecții

A B C D E F G H I Î J K L M N O P R S T U V W Z 
Prădătorii de la Kremlin
(1917 - 2009)

Colecția CARTIER Istoric

Autori: Helene Blank, Renata Lesnik
Traducator: Ioan T. Bita

Ce mai putem spera de la Rusia? Ce temeri ar trebui să mai avem în legătură cu ea? Pentru cei care încă-și mai fac iluzii, războiul împotriva Georgiei din vara anului 2008 a arătat în mod evident hotărârea neoimperialistă și apucăturile de prădători ale tandemului Medvedev-Putin. Odată cu ei, se pare că o nouă dinastie KGB a preluat frâiele puterii în Rusia. Iar forțele de represiune, aceste servicii provenite din fenomenul sovietic, mai puternice dacât niciodată, în ciuda dispariției blocului comunist, au în mână toate mecanismele noului imperiu.
Helene Blanc și Renata Lesnik aduc clarificări referitoare la geneza acestei domnii. De la Ceka din anul 1917 la KGB-FSB ale lui Putin, ele dezvăluie cum anume serviciile secrete au servit interesele URSS și ale Rusiei, manipulând în tot acest timp Occidentul. 

Dosar de presă:
Dezvăluirile sunt numeroase si se referă atât la istorie, cât si la actualitate. De la existenţa unui sulfuros raport Beria până la misterele agenţilor secreţi din sânul Bisericii Ortodoxe, de la Stalin la Elţin, de la Lenin la Medvedev, de la bolşevici la oligarhi, trecând prin operaţiunile speciale desfăşurate împotriva Europei, surprizele se ţin lanţ şi ne pun în faţa dedesubturilor unei Rusii pe care nimeni nu o poate dori veşnică...
Martie 2011, portalul www.hotnews.ro

 

An editie: 2011
Editia: I
Stoc: Disponibil
448 pag. Format 135x200. Legat. ISBN 978-9975-79-677-4


 
Oferta Romania
Oferta R. Moldova


 

 

© 2007-2019 Design: Editura Cartier, Web Hosting si CMS: Adpixel